ELTCafe.Net

Sayfanın tam versiyonu: KPDS Sınavını Nasıl Kazanabilirim?
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
KPDS çıkmış soruları inceledim gerçekten çok zor,özellikle kelime haznemizin çok iyi ve geniş olması gerektiğini biliyorum.Benim hocalarımdan istediğim ince nüans farklarıyla bu zor soruları nasıl kolay hale getirebiliriz?:success:
Kpds bir test sınavıdır ve ne kadar deneme testi çözülürse başarıda o kadar artacaktır.Çıkmış sorulardan başlayarak özellikle bol bol kelime ve okuma parçası soruları çözülmeli.Sınavda bizi en fazla zorlayan bölümlerde kelime ve parça soruları.İngilizce hikayeler,parçalar ve haberleri okumanızı öneririm.Sınavda başarılar dilerim...

bu sitede güzel kaynaklar bulabilirsiniz...
http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/
arkadaşaım eğer kpds de başarı istiyorsan öncelikle kelime hazinenin çook iyi olması gerekiyor.. aksi halde şansın zayıf..bunun yanı sıra okuduğunu anlayıp yorum yapma yeteneği de çok önemli ki bu da ancak çok okuyarak gelişir..ben de hazrılanıyorum bu sınava şimdiki hedefim de 90+ bol şans..
Teşekkürler sizede bol şans,kazanmışken en az 15 yıl idare etsin diyorsunuz yani Big Grin
ne kadar giderse artık..sansımıza..Smile
Referans URL