31-01-2008, 10:24 PM
31-01-2008, 10:35 PM
ben henüz öğretmen değilim ama kpss ye hazırlanan arkadaşlarım var onlardan duyduğum kadarıyla
eğitim bilimleri için yargı yayınları (ihtiyaç yayınları da olabilir)
genel kültür genel yetenek için ihtiyaç,data, güvender yayınları iyi diye duydum fakat ne kadar çok soru tipi görürsek o kadar ii kaynak çeşidinin olması gerekiyo yani
umarım işinize yarar kolay gelsin
eğitim bilimleri için yargı yayınları (ihtiyaç yayınları da olabilir)
genel kültür genel yetenek için ihtiyaç,data, güvender yayınları iyi diye duydum fakat ne kadar çok soru tipi görürsek o kadar ii kaynak çeşidinin olması gerekiyo yani
umarım işinize yarar kolay gelsin
31-01-2008, 10:40 PM
Teşekkürler
Ben de Yargı çok iyi diye duymuştum. Şundan eminim ki eğitim bilimleri için kesinlikle güvender alınmamalı. Tecrübeyle sabittir
Ben de Yargı çok iyi diye duymuştum. Şundan eminim ki eğitim bilimleri için kesinlikle güvender alınmamalı. Tecrübeyle sabittir

31-01-2008, 10:46 PM
teşekkür ederim kulağıma küpe olsunnn
ben de genel kültür genel yetenek için ihtiyacı önerebilirim çünkü çalışmaya başladım insanı sıkmıyo aralarda güzel kısa hikayeler var kafa dağıtıyo ayrıca her bölümün sonunda not tutma bölümleri var önemli görülen pratik yolları not almak için

ben de genel kültür genel yetenek için ihtiyacı önerebilirim çünkü çalışmaya başladım insanı sıkmıyo aralarda güzel kısa hikayeler var kafa dağıtıyo ayrıca her bölümün sonunda not tutma bölümleri var önemli görülen pratik yolları not almak için
31-01-2008, 10:52 PM
Bu benim çok işime yarar öyleyse. Ben test çözerken pek bir karalarım daa
Kitabın her yanı ya şarkı sözleriyle doludur ya da o an yaşadığım komik olaylarla
Yani dersle alakalı şeyler da yazılıdır mutlaka... 
Kitabın her yanı ya şarkı sözleriyle doludur ya da o an yaşadığım komik olaylarla
Yani dersle alakalı şeyler da yazılıdır mutlaka... 
Sayfa: 1 2