ELTCafe.Net

Sayfanın tam versiyonu: Cahillikler Kitabı
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
[attachment=818]

Bildiğinizi düşündüğünüz her şey yanlış...

Bu kitap, yaygın kanılarla ilgili yanlış bilgilerimizin ve yanlış anlamalarımızın kapsamlı bir listesini sunuyor.

Cahillikler Kitabı, filozofların, bilimcilerin ve sokaktaki insanların tarihin büyük bölümünde cevabını aradıkları bir soruya ışık tutuyor: Hakikat nedir, zırva nedir?

Thomas Edison herhangi bir şey hakkında yüzde birin milyonda birinden daha az şey bildiğimizi söylüyordu; Mark Twain sadece matematikte uzmanlaşmak için sekiz milyon yıl gerektiğini düşünüyordu. Cahillikler Kitabı da, bilinecek ne varsa bildiklerini düşünenlere, 'her şey bu metinde açıklanmıştır, bilmeniz gereken başka hiçbir şey yok' diyenlere meydan okuyor.

Siz hâlâ iki tane burun deliğimiz olduğunu, Dünya'nın tek bir uydusunun bulunduğunu, beş duyumuz olduğunu, suyun renksiz olduğunu, Amerika'nın adının Amerigo Vespucci'den geldiğini ya da 36 Osmanlı padişahı olduğunu düşünüyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız.

Yazarlar:John Lloyd ve John Mitchinson...
İlginç bir kitap olduğunu duymuştum önceden de...
Teşekkürler... Wink
tavsiye ederim, çok güzel bir kitap
rica ederimSmile..
Bayağı ilginç bir adı var. Okumak lazım.. Smile
Teşekkürler..
Acayip ilgimi çekti bu kısa açıklama ve ismi.Okuyacağım kitaplar arasında şimdiden Wink
Paylaşım için çok teşekkürler Ceylancım Smile
rica ederim Ahmet,
rica ederim Nebiye=)
bildiğimiz tüm yanlışları düzeltmek için ve bilmediklerimizi öğrenmek için çok seçici bir kitap, altı çizili olarak okumanızı öneririm=)
Referans URL