01-05-2009, 12:48 AM
iyi geceler arkadaşlar bana gerçekten denediğiniz veya detaylı bir bilgiye sahip olduğunuz bir elektronik sözlük önerebilirmisiniz ama gerçekten kapsamlı olması lazım yani öyle ki eski,yeni,tıbbi,tarihi terimleri içeren,phrasal verbs leri içeren ve şu anda aklıma gelmeyen ama bilgi sahibi olan arkadaşların ekstradan yazabilecekleri
şimdiden teşekkürler.
ha bu arada internetten araştırmadım sanmayın bir çok sitede bir çok ürünün açıklamaları ile kullanıcı yorumlarını okudum fakat gerçekten benim tanımlarıma uyan bir yorum bulamadım malum ürün detaylarını
yazan sitelerde biraz ürünü abartmayı seviyor geçmişteki internet alış verişlerimde ki gibi bir pişmanlık içine girmek istemiyorum.
şimdiden teşekkürler.
ha bu arada internetten araştırmadım sanmayın bir çok sitede bir çok ürünün açıklamaları ile kullanıcı yorumlarını okudum fakat gerçekten benim tanımlarıma uyan bir yorum bulamadım malum ürün detaylarını
yazan sitelerde biraz ürünü abartmayı seviyor geçmişteki internet alış verişlerimde ki gibi bir pişmanlık içine girmek istemiyorum.