ELTCafe.Net

Sayfanın tam versiyonu: Hayko-Son Kez..
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
İlgili aramalar: Sitemize üye olmadan linkleri göremezsiniz. Kayıt olmak sadece 30 saniyenizi alacak...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...
-  Sitemize üye olmadan linkleri göremezsiniz. Kayıt olmak sadece 30 saniyenizi alacak...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...
-  Sitemize üye olmadan linkleri göremezsiniz. Kayıt olmak sadece 30 saniyenizi alacak...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...
İlginç bir tarzı var fakat bence tam bir rockçı özellikleri taşımıyor ne yazıkki.Bazı şarkıları hoşuma gidiyor ama genelde beğenmiyorum.Şarkı sözleri oldukça güzel fakat söyleyiş tarzı hoşuma gitmiyor nedense yaBig GrinAyrıca sırada oturan kızlara da bayıldm,klip de süpermişBig Grin
Teşekkürler Ahmet,güzelmiş bu şarkısı da Smile
Hayko dinlenmez mi ya Smile
Severek dinliyorum ben de özellikle bu şarkısı favorim. . =)
Teşekkürler ahmet. Wink Smile
Rica ederim.. Smile
Referans URL