ELTCafe.Net

Sayfanın tam versiyonu: Mizah Duygunuz Ne Alemde?
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
Sitemize üye olmadan linkleri göremezsiniz. Kayıt olmak sadece 30 saniyenizi alacak...

Kayıt Ol! -
Giriş Yap...

Bana bu çıktı,şaşkınlık içerisindeyim.Herkes söylerdi ama şimdi bir kez daha inandım diyorum.Bakalım sizlerde neler çıkacak?
Kıvamında
Mizah duygunuz tam kıvamında. Orijinal espriler, şakalarla kendi hayatınızı olduğu kadar etrafınızdaki insanların günlerini de şenlendiriyorsunuz. Biliyorsunuz, mizah duygusu ile zeka arasında gayet seviyeli bir ilişki var. Bu ilişkinin seviyesini ise niyetler belirliyor. Bu yüzden her zeki insan mizah ganimetinden yararlanamıyor, ne var ki her iyi niyetli insan da kıvamında bir mizah duygusuna sahip olamıyor. Sizin durumunuzda ise zeka, mizah ve iyi niyet mükemmel bir sacayak oluşturmuşlar. Sallansanız da düşmeyeceğiniz bir dengede taşıyorlar sizi. Mizah duygunuz size, siz de dostlarınıza bir armağansınız. Söyleyin, kıymetinizi bilsinler...

Bana da aynisi cikti.
Tesekkurler.
Değişken
Mizah duygunuz değişken bir yapıda. Sürprizi bol biri olduğunuz kesin. Sizden hiç beklenmeyen espriler yapabiliyor, güleceğiniz hesabıyla anlatılan bir hikaye karşısında ise somurtabiliyorsunuz. Bu değişken mizah yapısı, zarif telafi mekanizmaları da geliştirmenizi sağlamış. Aslına bakılırsa ihtiyaç duyduğunuzda yanı başınızda beliriverdiği için mizah duygusundan mahrum kaldığınız zamanları anlamıyorsunuz bile. En olmadık zamanlarda gülme ve güldürme yeteneğiniz de mizah duygunuzun değişken ve heyecan verici yapısından kaynaklanıyor. E bundan iyisi Şam’da kayısı... Keyfini çıkarın....
ilk defa dogru duzgun bişey cıktı ben buyum Wink Teşekkürler
Kıvamında çıktı...Smile
Paylaşım için teşekkürler...
bana Abartılı çıktıBig Grin
ama hiç de gerçekçi gibi değil bence
eğlenceliymiş, ama sonuna gelmedim mi die sabırsızlandımSmile
teşekkürler..
Referans URL