ELTCafe.Net

Sayfanın tam versiyonu: [çeviri]yardım çok acill
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
arkadaşlar çok acil bir çeviri var bir bakabilir misiniz?

Bir zamanlar ülkenin birinde sert ve zalim bir adam varmış. Bu adam insanları hiç sevmezmiş. Nedeni ise kendi çocukluğunun işkence görmüş çocukluk çağı olarak geçmiş olmasıdır. Ama hiç kimse bu adamın işkence görmüş olduğunu bilmiyormuş. Tüm insanlara sert ve sinirli davranıyormuş. Bu yüzdende kimse onu sevmiyor hatta nefret ediyorlarmış. Bir gün adam sinirli, kibirli bir şekilde kalabalığın içinde dolaşırken saçları rüzgardan ahenkle dalgalanan dünyalar güzeli bir kız görmüş. O sinirli adam sanki sihirli bir değnek değmiş gibi kıza o anada aşık olmuş. Adamın gerçek hayali kızla tanışmaktır. Adam kızla ilgili sürekli hayal kuruyormuş. Adeta bir hayal fabrikası gibi.. kızla tanışmak için yaratıcı fikirler aramaya ve hayal gücünün derinliklerine inmeye başlamış. Adam saha güzel kızla tanışmadan sorunlu kişiliğinden kurtulmuştu günlerden bir gün bir tesadüf sonrası güzel kızla tanışmıştır. Ama kız adamı kötü bildiği için onunla görüşmek istememiştir. Adam kızın düşüncelerini değiştirmek için romantik süprizler hazırlıyormuş bir süre sonra kız adamın gerçekten iyi bir insan olduğuna ve ideallerinin olduğuna inanmaya başlamıştır. Kız sonunda adamın aşkına karşılık vermiştir. Mükemmel bir düğünle evlenmişler ve mutlu sona ulaşmışlardır.

altı çizili kelimelerde bunlar kullanılacakmış
airbrushed reality:gerçek hayali
cruel:zalim
a dream factory:hayal fabrikası
fantasy land:hayal güğcüne in
happy endings:mutlu son
harmonious:ahenkli
harsh:sert
imaginative:yaratıcı
idealized:idealler
magical:sihirli
romanticized:romantik
troubled:sorunlu
a termented childhood:işkence görmüş çocukluk çağı
violet:sert

ARKADAŞLAR EĞER YARDIM EDECEK BİRİ VARSA SÖYLESİN LÜTFEN BEKLİYORUM
bakiim
Once upon a time,there was a cruel and harsh man in the country.This man didnt love people.because,he had termented childhood.but nobody knows that.he was behaving harsh and angry to everybody.therefore nobody didnt love him and hate him.
ın a day,when he was looking round in crowded he was a beautiful girl who was waving her hair with harmonious he was fall in love to her like touch magical stick. airbrushed reality man wanted to meet with girl.man was dreaming about girl.like a dream factory.

yarısına kadar yaptım.
üstteki arkadn kaldığı yerdn devam ediyorum:

to meet the girl, he searched imaginative ideas and started to lower to fantasy land.The man got rid of his troubled personality before meeting the girl and one day with a coindance he met to the beautiful girl.But as the girl knows that the man is a bad man, she doesn't want to see him.The man prepared romanticized surprizes and the girl believes that he is a nice man and has his idealized.Than, the girl also falls in love with the man.They married with a perfect wedding and reached to happy ending.
Ellerinize sağlık arkadaşlar :up:
Sayfa: 1 2
Referans URL