23-04-2009, 02:21 PM
A Lesson About Blood Circulation
A teacher was giving a lesson on the circulation of the blood. Trying to make the matter clearer, he said: “Now, students, if I stood on my head the blood, as you know, would run into it, and I should turn red in the face.”
“Yes, sir,” the boys said.
“Then why is it that while I am standing upright in the ordinary position the blood doesn’t run into my feet?”
A little fellow shouted, “‘It’s because yer feet ain’t empty.”
Kan Dolaşımı Hakkında Bir Ders
Öğretmen kan dolaşımı hakkında bir ders anlatıyordu. Konuyu biraz daha açık hala getirmek için “Şimdi, çocuklar,eğer başımın üstünde dursaydım bildiğiniz gibi kan başıma doğru akar ve yüzüm kıpkırmızı kesilirdi.” dedi.
“Evet, efendim” diye onayladı çocuklar.
“Öyleyse ben ayakta normal pozisyonda dikilirken neden kan ayaklarıma dolmuyor?
Oradan ufaklığın teki bağırır, “Çünkü ayaklarınızın içi boş değil.”
Joke
Child pushing himself next to his grandfather.
-Grandad, will you close your eyes?
-Why should I close them, child?
-Because mummy and daddy said, if grandaddy just closes his eyes, we will be very rich.
Çocuk dedesinin yanına sokuldu.
-Dede gözünü kapatır mısın?
-Neden kapatayım yavrum?
-Çünkü annemle babam deden gözlerini bi kapatırsa çok zengin olacağız dedilerde..
How Far
Hodja was running as fast and shouting as loud as he could. Somebody saw him and thought something had happened to him. So, he ran up to Nasrettin Hodja and asked,
"What happened, Hodja?"
Nasreddin Hodja kept on running and said,
"I wondered how far my voice travels. So, I am running after it."
"Well, you are putting all the blame on me. Do you think the thief was innocent?"
Ne kadar
Hoca hızlı ve yüksek sesle bağırmaya çalışıyordu. Biri onu gördü ve ona bir şey olduğunu sandı.
Hemen Nasrettin Hoca'nın yanına kadar koştu ve sordu,
"Hocam ne oldu?"
Nasreddin Hoca bağırmaya devam etti ve dedi ki,
"Ben, benim sesimin ne kadar uzağa gittiğini merak ediyorum..."
A teacher was giving a lesson on the circulation of the blood. Trying to make the matter clearer, he said: “Now, students, if I stood on my head the blood, as you know, would run into it, and I should turn red in the face.”
“Yes, sir,” the boys said.
“Then why is it that while I am standing upright in the ordinary position the blood doesn’t run into my feet?”
A little fellow shouted, “‘It’s because yer feet ain’t empty.”
Kan Dolaşımı Hakkında Bir Ders
Öğretmen kan dolaşımı hakkında bir ders anlatıyordu. Konuyu biraz daha açık hala getirmek için “Şimdi, çocuklar,eğer başımın üstünde dursaydım bildiğiniz gibi kan başıma doğru akar ve yüzüm kıpkırmızı kesilirdi.” dedi.
“Evet, efendim” diye onayladı çocuklar.
“Öyleyse ben ayakta normal pozisyonda dikilirken neden kan ayaklarıma dolmuyor?
Oradan ufaklığın teki bağırır, “Çünkü ayaklarınızın içi boş değil.”
Joke
Child pushing himself next to his grandfather.
-Grandad, will you close your eyes?
-Why should I close them, child?
-Because mummy and daddy said, if grandaddy just closes his eyes, we will be very rich.
Çocuk dedesinin yanına sokuldu.
-Dede gözünü kapatır mısın?
-Neden kapatayım yavrum?
-Çünkü annemle babam deden gözlerini bi kapatırsa çok zengin olacağız dedilerde..
How Far
Hodja was running as fast and shouting as loud as he could. Somebody saw him and thought something had happened to him. So, he ran up to Nasrettin Hodja and asked,
"What happened, Hodja?"
Nasreddin Hodja kept on running and said,
"I wondered how far my voice travels. So, I am running after it."
"Well, you are putting all the blame on me. Do you think the thief was innocent?"
Ne kadar
Hoca hızlı ve yüksek sesle bağırmaya çalışıyordu. Biri onu gördü ve ona bir şey olduğunu sandı.
Hemen Nasrettin Hoca'nın yanına kadar koştu ve sordu,
"Hocam ne oldu?"
Nasreddin Hoca bağırmaya devam etti ve dedi ki,
"Ben, benim sesimin ne kadar uzağa gittiğini merak ediyorum..."
teşekkürler Ayşegül.